Salat med semi‐dried tomater, mozzarella og rucola


Ingredienser (4 prs)
2 bakke cherrytomater
Fint salt og sukker
2 ps mozzarella
1 bakke rucola salat

Fremgangsmåde
Tomaterne skal laves mindst 4 timer før spisning – gerne dagen før.

Skær tomaterne i halve og læg dm på en bradepande med bagepapir med skæresiden op. Drys med fint salt og sukker på alle tomater. Bag dem i ovnen ved 100 grader i ca. 2 timer. Hvis de ikke er tørrede nok så giv dem gerne 15-30 minutter mere – de skal være rimeligt tørrede.

Skyl rucolaen og anret den fladt på et fad eller i en bred skål. Bræk mozzarellaen i rustikke stykker og fordel den over salaten og herefter alle tomaterne. Hæld tilsidst en balsamico dressing over – af den tykke art og slut af med friskkværnet salt og peber inden servering.

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s