Myntedip til pakoras (og andet)


Denne dip er super lækker til disse pakoras, men du kan naturligvis også bruge den til andet asiatisk/indisk mad. Super let at lave i øvrigt. Har desværre kun et halvt billede af den og kun efter der er taget et godt indhuk – sådan er det når ungerne falder over maden inden jeg når at tage billeder:)

pakoras-myntedip3

Ingredienser
1,5 dl yoghurt naturel
2 spsk friskhakket mynte
1 lille løg, finthakket
2 fed hvidløg, finthakket
2 cm ingefær, finthakket
1 grøn chili finthakket (test styrken og nøjes evt med halvdelen)
ca 1/2 tsk salt

Tilberedning
Bland det hele sammen og stil koldt indtil brug.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s