Dejlige belgiske vafler – børnenes favorit luksus til morgenmad – og heller ikke dårligt med rester til dessert:)
Denne er nem at lave – du skal bare have et vaffeljern. Jeg bruger Tefals vaffeljern fordi de har alle mulige slags “jern” inklusiv altså til belgiske vafler.
Ingredienser (ca 12 stks enkelte):
2 æg
100 g sukker
250 g mel
3 tsk bagepulver
1,5 tsk vanillesukker
3 dl mælk
150 g smeltet smør
Tilberedning:
Pisk æg og sukker godt – i hånden er helt fint. Bland de tørre ingredienser i på én gang med 1/3 af mælken. Når det er rørt helt ud udenklumper kan du hælde endnu 1/3 af mælken i og tilsidst resten. Pisk det godt. Smelt smørret og rør det i dejen og lad den nu stå i ca 20 minutter.
Så skal du bare have tændt vaffeljernet og give dem ca 4-5 minutter. Og så er det bare at lade fantasien råde ift hvad du vil have på; is, flødeskum, syltetøj, honning, nutella, nødder, frist frugt osv osv.. Helt op til dig.
