Gulerods- og squashkage med kvarkcreme


Ingredienser
200 g smeltet smør
80 g ristede* mandelflager
200 g reven gulerod
200 g reven squash
200 g sukker
4 æg
250 g hvedemel
3 tsk bagepulver
1 spsk vaniljesukker

Kage Overtræk
200 g kvark (4,5%)
75 g flormelis

Fremgangsmåde
Pisk æg og sukker lyst og luftigt. Rør smør og grøntsager i. Bland mel, bagepulver og vaniljesukker, og sigt det i. Vend det hele godt sammen. Læg bagepapir i en bradepande på ca. 30x40cm, og kom dejen i. Bag i en forvarmet ovn på 180 grader i ca. 25 min., til kagen er gennembagt. Afkøl kagen.

Rør kvark med flormelis, og bred det ud over kagen. Drys med ristede mandelflager.

*Ristning af mandler/nødder fremhæver aroma og smag

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s