Granatæble is


Ingredienser (4 prs)
2 granatæbler (juice herfra)
1 lime
2-2,5 dl flormelis
2,5 dl piskefløde

Fremgangsmåde
Skær granatæblerne over og pres dem over en si så juicen kommer ud af dem – samtidig opsamles kernerne i sien. Pres kernerne fri for juicen så du får det hele med. Du skulle gerne have ca. 1 dl granatæblejuice (har du mere bliver den kun bedre). Gem gerne nogle af granatæblekernene til senere pynt. Tilsæt flormelis til saften og pisk indtil sukkeret er opløst.

Pisk fløden i og bliv ved med at piske indtil den stivner og der begynder at komme bløde toppe på den (altså ikke helt stiv). Hæld den bløde isblanding i en plastikbakke eller skål – der skal være et tætsluttende låg til. Frys den i min 4 timer. Server drysset med granatæblekerne.

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s