Ingredienser (8-10 prs)
1 lille hvidkålshoved
4-6 gulerødder
Marinade
2 spsk. Honning Dijonsennep (eller 1 spsk dijon + 1 spsk honning)
1 dl æblecidereddike
3 tsk sellerisalt
2 spsk. sukker
1/2 tsk. stødt spidskommen
Friskkværnet peber
Coleslaw dressing
2 dl creme fraiche 18%
2½ dl Hellmann’s ægte mayonaise
2-3 tsk. sukker
Salt og peber
Fremgangsmåde
Snit hvidkålen fint. Riv gulerødderne på rivejernet og bland kål og gulerødder sammen. Rør marinaden sammen og bland kål og gulerødder i. Lad det trække i ca. 60 minutter i køleskabet. Rør coleslaw-dressingen af ovenstående ingredienser – smagen skal selvfølgelig være let sødlig. Frahæld marinaden fra kålblandingen. Kom kålblandingen i coleslaw-dressingen og vend det hele rundt, umiddelbart før servering.