Hjemmelavede chicken nuggets


Disse hjemmelavede nuggets er kilometer fra (på den gode måde:-) de nuggets man får på burgerbarer lavet af affaldskylling. Prøv dem. Det er ikke verdens sundeste mad men ind imellem må man gerne synde lidt – og ungerne elsker dem.
20120325-201850.jpg

Ingredienser (4 prs)
500 g kyllingeinderfilet
100 g hvedemel
2 æg
200 g rasp
Salt og peber
1 dk olie til fritering (smagsneutral som vindruekerneolie)

Fremgangsmåde
Skær de små sener ud af filet’erne. Vend kyllingefileterne i mel, så i sammenpisket æg og til sidst i rasp tilsat salt og peber. Varm olie i en gryde og steg kyllingefileterne til de er godt sprøde (ca 4-5 min på hver side) – hold øje så de ikke bliver for mørke.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s