Disse kødboller kan både bruges som snacks, tapas eller som kødet til en hovedret.
Ingredienser (ca 28 stk)
4 skiver sandwichbrød uden skorpe
150 g hakket svinekød
150 g kalvefars
1 spsk hakket bredbladet persille
1 spsk hakket frisk mynte
1 revet løg
1 tsk stødt spidskommen
1 æg
25 g revet parmesan
60 g hvedemel
Olivenolie til dybstegning
Tilberedning
Opblød brødet i en skål med vand og pres så meget vand ud af det som muligt. Læg det i en skål med fars, persille, mynte, løg, spidskommen, æg og parmesanost. Krydr med salt og peber. Ælt farsen godt igennem. Dæk den til og lad den stå på køl i en halv times tid. Hæld melet op i en dyb skål. Form små boller med hænderne (gør dem fugtige, så farsen ikke hænger ved), rul dem i melet og dybsteg dem i olie i 3-5 minutter. Lad dem dryppe af på køkkenrulle og server dem varme.