Rabarberkage


Ingredienser
1 bdt rabarber
1æg
3 dl kokosmel
1 dl mel
2 dl sukker
125 g smeltet smør
2-3 tsk vanille
1/3 tsk bagepulver

Fremgangsmåde
Skyl rabarber og skær enderne af. Skær stængler i skiver af ca. 1 cm og læg dem i bunden af et fad/tærteform. Alle øvrige ingredienser blandes sammen og hældes over rabarberne.

Bag kagen i ovnen i 25 minutter ved 200 grader.

Serveres med is eller flødeskum.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s