Bagte Rødløg


Rødløgsrelish med stjerneanis og Balsamico

Ingredienser
8 små rødløg
6 fed hvidløg
6 spsk Balsamico
2 spsk olivenolie
2 stjerneanis
1,5 tsk stødt fennikel
Sukker
Havsalt
Peber

Fremgangsmåde
Indstil ovnen på 200 grader. Pil løg og hvidløg. Skær rødløgene i skiver, så de hænger sammen i rodenden. Skær hvidløgsfedene i skiver. Rist fennikel hurtigt på en tør pande. Bland hvidløg, stjerneanis, fennikel, 3 spsk balsamico og olivenolie og smag til med salt, peber og lidt sukker. Kom løgene i et ovnfast fad og hæld blandingen over, dæk til og bag løgene i ovnen ca. 40 min. Vend rundt halvvejs i bagningen. Kom løgene/relishen i en skål og smag til, mens den endnu er varm, med salt, peber, resten af balsamicoen og sukker.

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s