Rødløgsrelish med stjerneanis og Balsamico
Ingredienser
8 små rødløg
6 fed hvidløg
6 spsk Balsamico
2 spsk olivenolie
2 stjerneanis
1,5 tsk stødt fennikel
Sukker
Havsalt
Peber
Fremgangsmåde
Indstil ovnen på 200 grader. Pil løg og hvidløg. Skær rødløgene i skiver, så de hænger sammen i rodenden. Skær hvidløgsfedene i skiver. Rist fennikel hurtigt på en tør pande. Bland hvidløg, stjerneanis, fennikel, 3 spsk balsamico og olivenolie og smag til med salt, peber og lidt sukker. Kom løgene i et ovnfast fad og hæld blandingen over, dæk til og bag løgene i ovnen ca. 40 min. Vend rundt halvvejs i bagningen. Kom løgene/relishen i en skål og smag til, mens den endnu er varm, med salt, peber, resten af balsamicoen og sukker.