Peber Sauce


Ingredienser
1 spsk smør
1 stk løg
2 spsk grønne peberkorn (pas på – start med 1 ske!)
1 spsk dijonsennep
1 dl oksekødsbouillon
1,5 dl piskefløde 38%
Salt & peber

Fremgangsmåde
Svits finthakkede løg i smør, tilsæt peberkorn og lad det simre et par min. Rør sennep i og spæd med bouillon og fløde. Kog godt igennem og smag til med salt og peber.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s