Salte Mandler


Disse er bare gode til et glas hvidvin eller en drinks – nu sommeren nærmer sig.

Ingredienser
150 g afskallede mandler
25 g fint salt
3 dl vand
1 spsk jordnøddeolie/Rapsolie
1,5 spsk fint salt

Fremgangsmåde
Kom mandlerne i en skål sammen med salt og vand. Lad dem stå i 1/2 time. Hæld mandlerne i en sigte og lad dem dryppe af i en sigte. Spred dem efterfølgende ud på en bageplade beklædt med bagepapir og rist dem i ovnen ved 100 grader i ca 1 time. Tag mandlerne ud, vend dem med olie og spred dem igen ud på bagepladen. Drys salt over og rist mandlerne i yderligere 1/2 time i ovnen, til de er gyldne. Afkøl mandlerne og servér:)

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s